Новел Недвижности

Се продава Стан во Тафталиџе 2, Шифра: J3628

Општи информации:

Последна промена: 16/07/2019  
Населба: Тафталиџе 2  
Локација: ул.Бриселска 
Површина: 63 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: високо приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 4м2 
Подрум: +7м2 
Централно Парно:
Реновиран:

Финансиски Информации:

Цена: 58000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 63 m2. Екстра: Централно Парно, Реновиран, Кујнски елементи. Цена: 58000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 63 m2. Ekstra: Centralno Parno, Renoviran, Kujnski elementi. Cena: 58000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 3 108 m²
700 €
Се издава Куќа во Пржино 170 m²
900 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 350 m²
3000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 63 m2. Ekstra: Centralno Parno, Renoviran, Kujnski elementi. Cena: 58000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.