Новел Недвижности

Се продава Стан во Влае, Шифра: J3531

Општи информации:

Последна промена: 29/01/2019  
Населба: Влае  
Локација: ул. Кленоец 
Површина: 104 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси  
Ориентација: с-и 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 97000 €
Провизија:

Се продава наместен стан во Скопје, Влае со површина од 104 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 97000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Vlae so povrshina od 104 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 97000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava namesten stan vo Skopje, Vlae so povrshina od 104 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 97000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.