Новел Недвижности

Се продава Стан во Аеродром, Шифра: J3516

Општи информации:

Последна промена: 03/11/2018  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 59 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 4м2 
Подрум: +11м2 
Ориентација: исток 
Година на градба: 2015 
Клима:
Централно Парно:
Имотен лист:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 65000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 59 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Гаража, Клима. Цена: 65000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 59 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Garaza, Klima. Cena: 65000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 59 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Garaza, Klima. Cena: 65000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.