Новел Недвижности

Се продава Стан во Ѓорче Петров, Шифра: J3509

Општи информации:

Последна промена: 13/02/2019  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 60 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Подрум: +4м2 
Клима:
Реновиран:

Финансиски Информации:

Цена: 46000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 60 m2. Екстра: Клима, Реновиран. Цена: 46000 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 60 m2. Ekstra: Klima, Renoviran. Cena: 46000 EUR

Слични Огласи

Се продава Стан во Ѓорче Петров 57 m²
46000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 65 m²
50000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 59 m²
49000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 60 m2. Ekstra: Klima, Renoviran. Cena: 46000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.