Новел Недвижности

Се продава Стан во Карпош 4, Шифра: J3505

Општи информации:

Последна промена: 10/04/2019  
Населба: Карпош 4  
Локација:  
Површина: 103 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 12/16 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: застаклена 
Ориентација: с-и 
Клима:
Централно Парно:
Имотен лист:
Лифт:
Реновиран:

Финансиски Информации:

Цена: 90000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 103 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 90000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 103 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 90000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 103 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 90000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.