Новел Недвижности

Се продава Стан во Аеродром, Шифра: J3453

Општи информации:

Последна промена: 22/06/2018  
Населба: Аеродром  
Локација: Бул.Јане Сандански 
Површина: 64 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 1/2 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 8м2 
Подрум: +11м2 
Централно Парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 57000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 64 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 57000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 64 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 57000 EUR

Слични Огласи

Се продава Стан во Аеродром 59 m²
53000 €
Се продава Стан во Аеродром 62 m²
56500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 64 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 57000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.