Новел Недвижности

Се продава Стан во Аеродром, Шифра: J3446

Општи информации:

Последна промена: 19/02/2019  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 93 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 7/7 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: и-ј 
Година на градба: 2014 
Клима:
Централно Парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 74000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 93 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 74000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 93 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 74000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 3 108 m²
700 €
Се издава Куќа во Пржино 170 m²
900 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 350 m²
3000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 93 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 74000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.