Новел Недвижности

Се продава Стан во Центар - Универзална Сала, Шифра: J3444

Општи информации:

Последна промена: 30/08/2019  
Населба: Центар - Универзална Сала  
Локација: ул. 9 Мај 
Површина: 95 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 5/5 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси 
Ориентација: и-з 
Година на градба: 2007 
Клима:
Централно Парно:
Имотен лист:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 98000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 95 m2. Екстра: Клима, Употребна дозвола, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 98000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 95 m2. Ekstra: Klima, Upotrebna dozvola, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 98000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 280 m²
800 €
Се продава Стан во Хром 47 m²
46000 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 244 m²
2440 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 95 m2. Ekstra: Klima, Upotrebna dozvola, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 98000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.