Новел Недвижности

Се продава Стан во Козле, Шифра: J3368

Општи информации:

Последна промена: 01/06/2018  
Населба: Козле  
Локација:  
Површина: 190 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Двор: 45m2 

Финансиски Информации:

Цена: 225000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Козле со површина од 190 m2. Екстра: Цена: 225000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 190 m2. Ekstra: Cena: 225000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 50 m²
350 €
Се издава Стан во Карпош 1 84 m²
500 €
Се издава Стан во Карпош 3 50 m²
350 €
Се издава Куќа во Железара 320 m²
700 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 190 m2. Ekstra: Cena: 225000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.