Новел Недвижности

Се продава Стан во Аеродром, Шифра: J3364

Општи информации:

Последна промена: 03/11/2018  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 58 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 3/8 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: југ-запад 
Година на градба: 2013 
Клима:
Централно Парно:
Имотен лист:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 62500 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 58 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Клима. Цена: 62500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 58 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Klima. Cena: 62500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 65 m²
300 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 90 m²
600 €
Се издава Стан во Водно 85 m²
500 €
Се издава Куќа во Кисела Вода 135 m²
1300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 58 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Klima. Cena: 62500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.