Новел Недвижности

Се продава Стан во Карпош 3, Шифра: J3345

Општи информации:

Последна промена: 31/01/2018  
Населба: Карпош 3  
Локација: ул. Радика 
Површина: 63 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 4/4 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: затворена 
Подрум: +5м2 
Ориентација: југ-запад 
Централно Парно:

Финансиски Информации:

Цена: 58000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 63 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 58000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 63 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 58000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 63 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 58000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.