Новел Недвижности

Се продава Стан во Ново Лисиче, Шифра: J3322

Општи информации:

Последна промена: 25/06/2018  
Населба: Ново Лисиче  
Локација: бил. Видое Смилевски Бато 
Површина: 79 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 7/7 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Подрум: + 7м2 
Ориентација: југ 
Клима:
Централно Парно:
Имотен лист:
Лифт:

Финансиски Информации:

Цена: 59500 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 79 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 59500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 79 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 59500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 79 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 59500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.