Новел Недвижности

Се продава Стан во Кисела Вода, Шифра: J3303

Општи информации:

Последна промена: 21/02/2019  
Населба: Кисела Вода  
Локација: Ул. Христо Татарчев 
Површина: 90 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: југ-запад 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 86000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 90 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 86000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 90 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 86000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 90 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 86000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.