Новел Недвижности

Се продава Стан во Кисела Вода, Шифра: J3303

Општи информации:

Последна промена: 21/02/2019  
Населба: Кисела Вода  
Локација: Ул. Христо Татарчев 
Површина: 90 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: југ-запад 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 86000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 90 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 86000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 90 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 86000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 100 m²
350 €
Се издава Стан во Центар 72 m²
350 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €
Се издава Кат од куќа во Водно 110 m²
350 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 90 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 86000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.