Новел Недвижности

Се продава Стан во Ѓорче Петров, Шифра: J3261

Општи информации:

Последна промена: 13/02/2019  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 40 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: југ 
Година на градба: 2017 
Сопствено парно:
Лифт:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 40 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт. Цена: 0 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 40 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift. Cena: 0 EUR

Слични Огласи

Се продава Стан во Ѓорче Петров 44 m²
46000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 38 m²
33000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 41 m²
31000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 43 m²
30600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 40 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.