Новел Недвижности

Се продава Стан во Ѓорче Петров, Шифра: J3260

Општи информации:

Последна промена: 13/06/2018  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација: ул.Мице Козар 
Површина: 71 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: југ 
Година на градба: 2017 
Сопствено парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 71 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 71 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR

Слични Огласи

Се продава Стан во Ѓорче Петров 71 m²
48000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 73 m²
38000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 71 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.