Новел Недвижности

Се продава Стан во Центар, Шифра: J3253

Општи информации:

Последна промена: 08/06/2018  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 68 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 6/6 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси  
Ориентација: југ-север-исток 
Сопствено парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 68000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 68 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 68000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar so povrshina od 68 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 68000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 400 m²
3500 €
Се издава Стан во Центар 75 m²
350 €
Се издава Стан во Дебар Маало 57 m²
350 €
Се издава Стан во Дебар Маало 66 m²
250 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Centar so povrshina od 68 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 68000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.