Новел Недвижности

Се продава Стан во Мичурин, Шифра: J3245

Општи информации:

Последна промена: 24/01/2019  
Населба: Мичурин  
Локација: ул. Анастас Митрев 
Површина: 74 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 4/5 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 5м2 
Ориентација: исток 
Година на градба: 2004 
Централно Парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 61000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Мичурин со површина од 74 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 61000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Michurin so povrshina od 74 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 61000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Michurin so povrshina od 74 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 61000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.