Новел Недвижности

Се продава Стан во Ново Лисиче, Шифра: J3244

Општи информации:

Последна промена: 07/10/2017  
Населба: Ново Лисиче  
Локација: Бул. Асном 
Површина: 72 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 10/16 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 11m2 
Подрум: +6m2 
Ориентација: и-з-ј 
Клима:
Централно Парно:
Имотен лист:
Лифт:

Финансиски Информации:

Цена: 62000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 72 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 62000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 72 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 62000 EUR

Слични Огласи

Се продава Стан во Ново Лисиче 72 m²
58500 €
Се продава Стан во Ново Лисиче 69 m²
58000 €
Се продава Стан во Ново Лисиче 68 m²
61000 €
Се продава Стан во Ново Лисиче 70 m²
59500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 72 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 62000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.