Новел Недвижности

Се продава Стан во Ѓорче Петров, Шифра: J3213

Општи информации:

Последна промена: 10/08/2017  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 68 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Сопствено парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 55000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 68 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 55000 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 68 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 55000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Карпош 2 85 m²
400 €
Се издава Стан во Дебар Маало 60 m²
200 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €
Се издава Куќа во Тафталиџе 2 181 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 68 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 55000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.