Новел Недвижности

Се продава Стан во Ѓорче Петров, Шифра: J3212

Општи информации:

Последна промена: 24/09/2019  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 54 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 

Финансиски Информации:

Цена: 44000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 54 m2. Екстра: Цена: 44000 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 54 m2. Ekstra: Cena: 44000 EUR

Слични Огласи

Се продава Стан во Ѓорче Петров 52 m²
46000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 54 m²
44800 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 52 m²
40000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 57 m²
46000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 54 m2. Ekstra: Cena: 44000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.