Новел Недвижности

Се продава Стан во Центар - Универзална Сала, Шифра: J3203

Општи информации:

Последна промена: 26/09/2017  
Населба: Центар - Универзална Сала  
Локација: ул. Васил Стефановки 
Површина: 79 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 4/4 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: исток-запад 
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 80000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 79 m2. Екстра:. Цена: 80000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 79 m2. Ekstra:. Cena: 80000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 79 m2. Ekstra:. Cena: 80000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.