Новел Недвижности

Се продава Стан во Тафталиџе 1, Шифра: J2822

Општи информации:

Последна промена: 01/08/2018  
Населба: Тафталиџе 1  
Локација:  
Површина: 55 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 3/3 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 

Финансиски Информации:

Цена: 60000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 55 m2. Екстра: Цена: 60000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 55 m2. Ekstra: Cena: 60000 EUR

Слични Огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 55 m²
62000 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 57 m²
55800 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 54 m²
55000 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 57 m²
55800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 55 m2. Ekstra: Cena: 60000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.