Новел Недвижности

Се продава Стан во Аеродром, Шифра: J2794

Општи информации:

Последна промена: 29/08/2016  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 64 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 8/10 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: запад 
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 66500 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 64 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда. Цена: 66500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 64 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada. Cena: 66500 EUR

Слични Огласи

Се продава Стан во Аеродром 68 m²
64500 €
Се продава Стан во Аеродром 69 m²
62000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 64 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada. Cena: 66500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.