Новел Недвижности

Се продава Стан во Карпош 2, Шифра: J2637

Општи информации:

Последна промена: 02/11/2020  
Населба: Карпош 2  
Локација:  
Површина: 45 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: југ-запад 
Клима:
Централно Парно:
Имотен лист:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 61900 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 45 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 61900 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 45 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 61900 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Кисела Вода 75 m²
350 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 85 m²
400 €
Се издава Канцеларија во Центар 77 m²
320 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 38 m²
33000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 45 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 61900 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.