Новел Недвижности

Се продава Стан во Аеродром, Шифра: J2452

Општи информации:

Последна промена: 17/02/2017  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 54 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 68500 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 54 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда. Цена: 68500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 54 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada. Cena: 68500 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 54 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada. Cena: 68500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.