Novel Real Estate Logo

J2025 - Продажба - Стан, Ѓорче Петров

Општи информации:

Последна промена: 05/10/2017  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација: ул. Ѓорче Петров 
Површина: 67 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 2/5 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса:
Ориентација: с-и 
Година на градба: 2009 
Греење на струја:
Имотен лист:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 47000 €
Провизија:

Опис:

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 67 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда, Греење на струја. Цена: 47000 EUR
Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 67 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada, Greenje na struja. Cena: 47000 EUR

Слични Огласи

Се продава Стан во Ѓорче Петров 66 m²
47000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 62 m²
47000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 65 m²
50000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 67 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada, Greenje na struja. Cena: 47000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.