Novel Real Estate Logo

H0231 - Издавање - Деловен Објект, Ново Лисиче

Општи информации:

Последна промена: 12/05/2022  
Населба: Ново Лисиче  
Локација:  
Површина: 740 m²
Кат: приземје + 2 ката + пот 
Ентериер: Празен  
Тераса: да 
Двор: +160м2 

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава празен деловен објект во Скопје, Ново Лисиче со површина од 740 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 740 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 36 m²
240 €
Се издава Куќа во Црниче 270 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 50 m²
300 €
Се продава Куќа во Матка 80 m²
110000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 740 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links