Novel Real Estate Logo

H0227 - Издавање - Деловен Објект, Лисиче

Општи информации:

Последна промена: 13/06/2022  
Населба: Лисиче  
Локација:  
Површина: 2080 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 6000 

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава деловен објект во Скопје, Лисиче со површина од 2080 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se izdava deloven objekt vo Skopje, Lisiche so povrshina od 2080 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се продава Куќа во Тафталиџе 1 238 m²
450000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 120 m²
540 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала 80 m²
108000 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava deloven objekt vo Skopje, Lisiche so povrshina od 2080 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links