Novel Real Estate Logo

H0217 - Издавање - Деловен Објект, Карпош 4

Општи информации:

Последна промена: 21/08/2021  
Населба: Карпош 4  
Локација:  
Површина: 1100 m²
Кат: приземје + кат 
Ентериер: Празен  
Ориентација: исток-запад 
Двор: да 
Сопствено парно:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава празен деловен објект во Скопје, Карпош 4 со површина од 1100 m2. Екстра: Сопствено парно, Паркинг, Двор. Цена: 0 EUR
Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 1100 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking, Dvor. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Карпош 2 88 m²
700 €
Се издава Канцеларија во Центар 130 m²
1000 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 152 m²
1100 €
Се продава Стан во Кисела Вода 98 m²
130000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 1100 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking, Dvor. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links