Новел Недвижности

Се издава Деловен Објект во Карпош, Шифра: H0216

Општи информации:

Последна промена: 25/08/2020  
Населба: Карпош  
Локација:  
Површина: 1000 m²
Кат: приземје +1 
Ентериер: Празен  
Двор: 3000 
Клима:
Греење на струја:
Реновиран:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 5000 €
Депозит: 5000 €
Провизија: 50%

Се издава празен деловен објект во Скопје, Карпош со површина од 1000 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Паркинг, Реновиран. Цена: 5000 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Karposh so povrshina od 1000 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Parking, Renoviran. Cena: 5000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 55 m²
300 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 44 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Тафталиџе 1 240 m²
2400 €
Се издава Куќа во Водно 250 m²
1000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Karposh so povrshina od 1000 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Parking, Renoviran. Cena: 5000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.