Novel Real Estate Logo

H0215 - Издавање - Деловен Објект, Козле

Општи информации:

Последна промена: 15/02/2022  
Населба: Козле  
Локација: ул.Миле Поп Јорданов 
Површина: 1592 m²
Кат:
Ентериер: Празен  
Тераса: да 

Финансиски Информации:

Цена: 5500 €
Депозит: 5500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен деловен објект во Скопје, Козле со површина од 1592 m2. Екстра: Цена: 5500 EUR
Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Kozle so povrshina od 1592 m2. Ekstra: Cena: 5500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Козле 205 m²
1300 €
Се издава Кат од куќа во Козле 152 m²
350 €
Се продава Куќа во Матка 80 m²
110000 €
Се издава Стан во Аеродром 56 m²
350 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Kozle so povrshina od 1592 m2. Ekstra: Cena: 5500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links