Новел Недвижности

Се издава Деловен Објект во Илинден, Шифра: H0200

Општи информации:

Последна промена: 14/02/2019  
Населба: Илинден  
Локација:  
Површина: 500 m²
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Вкупна површина на плац: 2430 

Финансиски Информации:

Цена: 700 €
Депозит: 700 €
Провизија: 50%

Се издава празен деловен објект во Скопје, Илинден со површина од 500 m2. Екстра: Цена: 700 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Ilinden so povrshina od 500 m2. Ekstra: Cena: 700 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Ilinden so povrshina od 500 m2. Ekstra: Cena: 700 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.