Новел Недвижности

Се издава Деловен Објект во Дебар Маало, Шифра: H0198

Општи информации:

Последна промена: 06/03/2019  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 605 m²
Кат: пр+2+пот 
Ентериер: Празен  

Финансиски Информации:

Цена: 6050 €
Депозит: 6050 €
Провизија: 50%

Се издава празен деловен објект во Скопје, Дебар Маало со површина од 605 m2. Екстра: Цена: 6050 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 605 m2. Ekstra: Cena: 6050 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 605 m2. Ekstra: Cena: 6050 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.