Новел Недвижности

Се издава Деловен Објект во Ѓорче Петров, Шифра: H0189

Општи информации:

Последна промена: 18/04/2019  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација: ул. Кузман Шапкарев 
Површина: 1607 m²
Кат: пр+1+пот 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Подрум: 623м2 
Клима:
Сопствено парно:
Лифт:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 9650 €
Депозит: 9650 €
Провизија: 50%

Се издава празен деловен објект во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 1607 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 9650 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 1607 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 9650 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 1607 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 9650 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.