Новел Недвижности

Се издава Деловен Објект во Визбегово, Шифра: H0187

Општи информации:

Последна промена: 02/01/2019  
Населба: Визбегово  
Локација:  
Површина: 2100 m²
Кат: сут+кат 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Двор: 1500м2 

Финансиски Информации:

Цена: 6000 €
Депозит: 6000 €
Провизија: 50%

Се издава празен деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 2100 m2. Екстра: Цена: 6000 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 2100 m2. Ekstra: Cena: 6000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 2100 m2. Ekstra: Cena: 6000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.