Новел Недвижности

Се издава Деловен Објект во Ќерамидница, Шифра: H0185

Општи информации:

Последна промена: 11/07/2018  
Населба: Ќерамидница  
Локација:  
Површина: 495 m²
Број на соби:
Кат: приземје+кат 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 2475 €
Депозит: 2475 €
Провизија: 50%

Се издава празен деловен објект во Скопје, Ќерамидница со површина од 495 m2. Екстра: Сопствено парно, Паркинг. Цена: 2475 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, KJeramidnica so povrshina od 495 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking. Cena: 2475 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, KJeramidnica so povrshina od 495 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking. Cena: 2475 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.