Новел Недвижности

Се издава Деловен Објект во Дебар Маало, Шифра: H0124

Општи информации:

Последна промена: 31/05/2019  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 400 m²
Број на соби: 12 
Кат: пр+3 ката 
Ентериер: Празен  
Тераса: да 
Двор: 70m2 
Централно Парно:
Реновиран:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се издава празен деловен објект во Скопје, Дебар Маало со површина од 400 m2. Екстра: Централно Парно, Нова Зграда, Реновиран, Паркинг, Употребна дозвола. Цена: 0 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 400 m2. Ekstra: Centralno Parno, Nova Zgrada, Renoviran, Parking, Upotrebna dozvola. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 400 m2. Ekstra: Centralno Parno, Nova Zgrada, Renoviran, Parking, Upotrebna dozvola. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.