Новел Недвижности

Се издава Деловен Објект во Аеродром, Шифра: H0109

Општи информации:

Последна промена: 13/05/2019  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 300 m²
Кат: пр 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Сопствено парно:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 1500 €
Депозит: 1500 €
Провизија: 50%

Се издава празен деловен објект во Скопје, Аеродром со површина од 300 m2. Екстра: Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1500 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 300 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking. Cena: 1500 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 300 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking. Cena: 1500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.