Новел Недвижности

Се издава Магацин во Маџари, Шифра: G0163

Општи информации:

Последна промена: 03/12/2018  
Населба: Маџари  
Локација:  
Површина: 173 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Двор: 200м2 
Клима:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 520 €
Депозит: 520 €
Провизија: 50%

Се издава празен магацин во Скопје, Маџари со површина од 173 m2. Екстра: Паркинг, Клима, Двор. Цена: 520 EUR Se izdava prazen magacin vo Skopje, Madjari so povrshina od 173 m2. Ekstra: Parking, Klima, Dvor. Cena: 520 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 84 m²
500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 85 m²
550 €
Се издава Стан во Пржино 173 m²
600 €
Се издава Стан во Карпош 2 88 m²
450 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, Madjari so povrshina od 173 m2. Ekstra: Parking, Klima, Dvor. Cena: 520 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.