Новел Недвижности

Се издава Магацин во Порта Влае, Шифра: G0162

Општи информации:

Последна промена: 03/04/2019  
Населба: Порта Влае  
Локација:  
Површина: 250 m²
Број на соби:
Кат: сутерен 
Ентериер: Празен  
Клима:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 600 €
Депозит: 600 €
Провизија: 50%

Се издава празен магацин во Скопје, Порта Влае со површина од 250 m2. Екстра: Греење на струја, Клима. Цена: 600 EUR Se izdava prazen magacin vo Skopje, Porta Vlae so povrshina od 250 m2. Ekstra: Greenje na struja, Klima. Cena: 600 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, Porta Vlae so povrshina od 250 m2. Ekstra: Greenje na struja, Klima. Cena: 600 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.