Новел Недвижности

Се издава Магацин во Кисела Вода, Шифра: G0156

Општи информации:

Последна промена: 25/09/2018  
Населба: Кисела Вода  
Локација: ул. Вера Јоциќ 
Површина: 216 m²
Кат:  
Ентериер: Празен  
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 300 €
Депозит: 300 €
Провизија: 50%

Се издава празен магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 216 m2. Екстра: Нова Зграда. Цена: 300 EUR Se izdava prazen magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 216 m2. Ekstra: Nova Zgrada. Cena: 300 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 84 m²
500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 85 m²
550 €
Се издава Стан во Пржино 173 m²
600 €
Се издава Стан во Карпош 2 88 m²
450 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 216 m2. Ekstra: Nova Zgrada. Cena: 300 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.