Новел Недвижности

Се издава Магацин во Бардовци, Шифра: G0155

Општи информации:

Последна промена: 28/11/2017  
Населба: Бардовци  
Локација:  
Површина: 72 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Двор: 1400m2 
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 500 €
Депозит: 500 €
Провизија: 50%

Се издава магацин во Скопје, Бардовци со површина од 72 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 500 EUR Se izdava magacin vo Skopje, Bardovci so povrshina od 72 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava magacin vo Skopje, Bardovci so povrshina od 72 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.