Новел Недвижности

Се издава Магацин во Ѓорче Петров, Шифра: G0153

Општи информации:

Последна промена: 02/01/2019  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 1000 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 2000 €
Депозит: 2000 €
Провизија: 50%

Се издава празен магацин во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 1000 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 2000 EUR Se izdava prazen magacin vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 1000 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 2000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 1000 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 2000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.