Новел Недвижности

Се издава Магацин во Ѓорче Петров, Шифра: G0151

Општи информации:

Последна промена: 09/06/2017  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 116 m²
Број на соби:
Кат:  
Број на купатила:

Финансиски Информации:

Цена: 220 €
Депозит: 220 €
Провизија: 50%

Се издава магацин во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 116 m2. Екстра: Цена: 220 EUR Se izdava magacin vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 116 m2. Ekstra: Cena: 220 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava magacin vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 116 m2. Ekstra: Cena: 220 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.