Новел Недвижности

Се издава Магацин во Нерези, Шифра: G0149

Општи информации:

Последна промена: 28/06/2018  
Населба: Нерези  
Локација: ул.Ванчо Мицков 
Површина: 209 m²
Кат:  

Финансиски Информации:

Цена: 420 €
Депозит: 420 €
Провизија: 50%

Се издава магацин во Скопје, Нерези со површина од 209 m2. Екстра: Цена: 420 EUR Se izdava magacin vo Skopje, Nerezi so povrshina od 209 m2. Ekstra: Cena: 420 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava magacin vo Skopje, Nerezi so povrshina od 209 m2. Ekstra: Cena: 420 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.