Новел Недвижности

Се издава Магацин во Центар, Шифра: G0143

Општи информации:

Последна промена: 23/09/2016  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 52 m²
Број на соби:
Кат: сутерен 

Финансиски Информации:

Цена: 150 €
Депозит: 150 €
Провизија: 50%

Се издава магацин во Скопје, Центар со површина од 52 m2. Екстра: Цена: 150 EUR Se izdava magacin vo Skopje, Centar so povrshina od 52 m2. Ekstra: Cena: 150 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava magacin vo Skopje, Centar so povrshina od 52 m2. Ekstra: Cena: 150 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.