Новел Недвижности

Се издава Магацин во Момин Поток, Шифра: G0129

Општи информации:

Последна промена: 27/01/2016  
Населба: Момин Поток  
Локација:  
Површина: 220 m²
Кат:  
Ентериер: Празен  
Двор: 300 

Финансиски Информации:

Цена: 450 €
Депозит: 450 €
Провизија: 50%

Се издава празен магацин во Скопје, Момин Поток со површина од 220 m2. Екстра: Цена: 450 EUR Se izdava prazen magacin vo Skopje, Momin Potok so povrshina od 220 m2. Ekstra: Cena: 450 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, Momin Potok so povrshina od 220 m2. Ekstra: Cena: 450 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.