Новел Недвижности

Се издава Магацин во Ќерамидница, Шифра: G0119

Општи информации:

Последна промена: 22/06/2017  
Населба: Ќерамидница  
Локација:  
Површина: 180 m²
Кат: приземје 
Двор: да 
Реновиран:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 450 €
Депозит: 450 €
Провизија: 50%

Се издава магацин во Скопје, Ќерамидница со површина од 180 m2. Екстра: Реновиран, Паркинг. Цена: 450 EUR Se izdava magacin vo Skopje, KJeramidnica so povrshina od 180 m2. Ekstra: Renoviran, Parking. Cena: 450 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 400 m²
3500 €
Се издава Стан во Центар 75 m²
350 €
Се издава Стан во Дебар Маало 57 m²
350 €
Се издава Стан во Дебар Маало 66 m²
250 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava magacin vo Skopje, KJeramidnica so povrshina od 180 m2. Ekstra: Renoviran, Parking. Cena: 450 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.