Novel Real Estate Logo

F1298 - Издавање - Локал, Карпош 1

Општи информации:

Последна промена: 25/07/2022  
Населба: Карпош 1  
Локација:  
Површина: 130 m²
Број на соби:
Кат: сутерен + приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Реновиран:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава празен локал во Скопје, Карпош 1 со површина од 130 m2. Екстра: Реновиран, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Магацин, Излог. Цена: 0 EUR
Se izdava prazen lokal vo Skopje, Karposh 1 so povrshina od 130 m2. Ekstra: Renoviran, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Magacin, Izlog. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 67 m²
300 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 170 m²
1000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 119 m²
700 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 125 m²
900 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Karposh 1 so povrshina od 130 m2. Ekstra: Renoviran, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Magacin, Izlog. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links